Vi tilbyr:

I Ressurs Regnskap hjelper vi deg med alt innenfor regnskap, fra A til Å. Vi er opptatt av kvalitet på arbeidet vi gjør, og vår erfaring og kompetanse innenfor regnskap og rådgivning gjør at det blir høy kvalitet på arbeidet vårt, uansett hvor stor eller liten oppgaven er. Vi tilbyr fleksible løsninger som passer den enkelte kunde, og møter deg der du er.

Vi bistår med løpende bokføring av regnskap ved hjelp av det nettbaserte regnskapssystemet Tripletex. Vi hjelper våre kunder med å effektivisere og digitalisere regnskapsrutiner slik at de sparer tid, papir og penger, samtidig som regnskapet er kontinuerlig oppdatert.

Har du behov for hjelp med regnskapsføring, fakturering, lønn, remittering, skattemelding, årsregnskap, stiftelse eller avvikling er det bare å ta kontakt.


Regnskap utført til fastpris eller timepris

Hos oss i Ressurs Regnskap er det viktig at du som kunde skal ha mulighet til å velge. Vi opererer med fastpris, enten per måned eller per år, og timepris. Avhengig av størrelse og mengde på arbeidet du trenger hjelp med kan en fastprisløsning lønne seg. Det er mange grunner til å velge fastpris, da en slik løsning vil gi forutsigbare kostnader, noe som betyr mindre hodebry for deg som kunde. Hvor mye du betaler avhenger av hvor mye du velger å gjøre selv, og det er opp til deg om du vil overlate hele økonomifunksjonen, eller om du bare ønsker hjelp til deler av arbeidet.

Vi gir deg gjerne et tilbud på regnskap til fastpris, slik at du selv kan vurdere om det er noe for deg. Send oss en mail på post@ressursregnskap.no eller ring oss på 900 53 222.

Uansett kundetype får du den samme gode hjelpen, og vi er bare en telefon unna om det skulle være noe. Det er også mulig å komme innom våre kontorer om det er noe du trenger hjelp med, og vi står alltid klare for å hjelpe deg.


Våre tjenester

Under finner du ut av noe av det vi i Ressurs Regnskap kan hjelpe deg med.