Tjenester

Regnskapsføring

Vi fører regnskap raskt og effektivt i et skybasert regnskapssystem.
Systemet er integrert mot de fleste banker og kassasystemer, og det gjør oss meget konkurransedyktige på effektiv regnskapsføring.

Fakturering

Vi tilbyr faktureringstjenester i vårt skybaserte regnskapssystem. Vi har også mulighet for å utstede betalingsoppfordringer og eventuelt inkasso i vårt system.

Lønn

Vi tilbyr lønnsarbeid og lønnsrelatert arbeid for små og mellomstore bedrifter. Vi er også eksperter på å utarbeide lønnsrutiner for våre kunder dersom dette er aktuelt for deg. 

Remittering

Vi tilbyr remittering til våre kunder. Dette betyr at du kan stole på at dine regninger blir betalt til riktig sted, til riktig tid. Samtidig føres bilaget automatisk i regnskapssystemet ved betaling. 

Skattemelding

Vi ordner med hele din skattemelding, fra A til Å!

Årsregnskap

Som en del av vårt komplette tilbud tilbyr vi naturligvis å utarbeide årsregnskap for alle de av våre kunder som er pliktig til å levere dette.

Stiftelse og avvikling

Vi hjelper deg med alt fra etablering av selskap, med stiftelse og stiftelsesdokumenter, til avvikling av regnskap.

Styre og generalforsamlingsarbeid

Vi bistår ditt selskap med styreprotokoller og generalforsamlingsarbeid. Det er viktig at det formelle er på plass, og dette har vi lang erfaring med.

Rådgivning

Vi tilbyr et bredt spekter av rådgivning innenfor flere bransjer. Dette gjelder, men er ikke begrenset til økonomisk, strategisk og kommunikasjonsrådgivning. 

HR og Personal

Ressurs Regnskap tilbyr bistand til HR og personal i din bedrift. 

Kurs og opplæring

Ressurs Regnskap tilbyr kurs og opplæring i din bedrift. 

 

Om dette høres ut som noe for deg er det bare å kontakte oss, eller lese mer om oss her.