Ressurs Regnskap

Ressurs Regnskap

– I hjertet av Tønsberg

Ressurs Regnskap ble etablert i 2016. Bedriften har vokst fra 2 til nå 9 ansatte, hvorav 3 er autoriserte regnskapsførere, og enkelte av de ansatte er på vei til å bli det.  Vi ønsker å levere høy kvalitet på arbeidet vårt, uansett hvor stor eller liten oppgaven er. Fundamentet i Ressurs Regnskap er våre medarbeidere som alle yter høy servicegrad. Våre ansatte har variert kompetanse og bakgrunn, fra nyutdannede til erfarne regnskapsmedarbeidere og autoriserte regnskapsførere. Vi er stolte over å ha så kompetente autoriserte regnskapsførere, og mener dette er en av våre sterkeste ressurser. 

Våre kunder skal føle seg trygge på at alle økonomifunksjoner blir utført skikkelig og godt integrert med digitale verktøy. Vi hjelper våre kunder med å effektivisere og digitalisere regnskapsrutiner slik at de sparer tid og penger, og samtidig får full oversikt over sitt regnskap. Vi hjelper deg med å velge løsningen som passer til dine ønsker og behov, og møter deg der du er.


Ressurs Regnskap er en nær samarbeidspartner med verdifull kompetanse. Vi har lang erfaring og tilbyr fleksible løsninger som passer den enkelte kunde. Vi tilbyr regnskap og rådgivning på et høyt nivå.

Ressurs Regnskap skal gi deg det lille ekstra. En av kjerneverdiene våre er at vi strekker oss langt for kunden, og dekker deres behov. Ressurs Regnskap skaper verdi for sine kunder. Vi er en samarbeidspartner som er lidenskapelig opptatt av våre kunder.

Om du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg er det bare å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Våre mål

Vårt mål er at hver kunde skal sitte med en følelse av merverdi fra våre regnskap og rådgivningstjenester. Vi er opptatt av god kommunikasjon og kontakt med våre kunder, og vår målsetting er å finne den beste løsningen for deg. Regnskapet skal være en ressurs, og ikke en byrde.

Vår visjon er å bli det foretrukne regnskapsselskapet for lokale bedrifter ved våre avdelinger i Tønsberg og Kragerø, samtidig som vi har et åpent tilbud på landsbasis via våre skybaserte tjenester. 


Våre lokaler

Du finner oss i

Avdeling Tønsberg

SELSKAPSINFORMASJON

Øvre Langgate 57,
3110 Tønsberg

Åpent Mandag – Fredag 08-17

E-POST
post@ressursregnskap.no

TELEFON
900 53 222


Avdeling Kragerø

SELSKAPSINFORMASJON

Dalaneveien 31,
3772 Kragerø

Åpent Mandag – Fredag 08-17

E-POST
rita@ressursregnskap.no

TELEFON
924 44 668


Din samarbeidspartner

Jobb med oss

Trenger du ny regnskapsfører i Kragerø eller Tønsberg? Eller vil du kanskje samarbeide med oss via våre skybaserte tjenester? Vi vil gjerne ha deg med på laget! Kontakt oss på telefon eller e-post, så snakker vi nærmere om mulige løsninger!