Om oss

Vi holder til i flotte lokaler i Tønsberg, men har også avdelinger i Kragerø og snart Oslo. Ressurs Regnskap strekker seg for å bli det foretrukne regnskapsselskapet for lokale bedrifter i Vestfold, samtidig vil vi via våre skybaserte løsninger kunne gi et tilsvarende tilbud til hele landet. Vi er et selskap for deg som ønsker mer enn bare føring av regnskapet.

Ressurs Regnskap ble etablert i 2016. Bedriften har vokst fra 2 til nå 9 ansatte, hvorav 5 er autoriserte regnskapsførere, og flere av de ansatte er på vei til å bli det.  Vi ønsker å levere høy kvalitet på arbeidet vårt, uansett hvor stor eller liten oppgaven er. Vi er stolte over å ha så mange autoriserte regnskapsførere, og mener dette er en av våre sterkeste ressurser. 

Ressurs Regnskap er en nær samarbeidspartner med verdifull kompetanse, og vi har lang erfaring og tilbyr fleksible løsninger som passer den enkelte kunde. Vi tilbyr regnskap og rådgivning på et høyt nivå.

Ressurs Regnskap skal gi deg det lille ekstra. En av kjerneverdiene våre er at vi strekker oss langt for kunden, og dekker deres behov. Ressurs Regnskap skaper verdiskaper for sine kunder. Vi er en samarbeidspartner som er lidenskapelig opptatt av våre kunder.

Vårt mål er at hver kunde skal sitte med en følelse av merverdi fra våre regnskap og rådgivningstjenester. Regnskapet skal være en ressurs, og ikke en byrde.

Vår visjon er å bli det foretrukne regnskapsselskapet for lokale bedrifter ved våre avdelinger, samtidig som vi har et åpent tilbud på landsbasis via våre skybaserte tjenester. 


Om du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg er det bare å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss